Profil

I 2016 startet jeg min rejse inden for barfodstrimning, jeg havde længe haft lyst til at lære mere om hove og hovenes anatomi så jeg valgte tage på et 3 dags kursus på Paradisgården hvor Dan Guerrera underviste. Efter 3 dage med en masse anatomi, sygedomslære og trimning tog jeg den store beslutning at melde mig ind på Barehoof Strategy School oppe i Norge.

 

Så i løbet af 2016-2017 var jeg i Norge 7 gange for at modtage undervisning og gå til eksamen. I oktober 2017 gik jeg op til den endelige eksamen og bestod. Så nu er jeg den stolte ejer af Hest, hov og helhed. Det har været en drøm for mig siden jeg fik min første hest at arbejde med heste professionelt. Jeg fik min første hest da jeg var 4 år og har haft heste lige siden, det varierer i alder og antal men altid mindst en. Lige nu har jeg 4 Islandske heste Bailey, Litla Fiina, Rima og Klassi, de er min kvalitetskontrol på de produkter jeg sælger.

 

Jeg valgte at supplere den viden jeg har om hestens krop og anatomi fra Equine Touch 1 og 2 med at tage Kranio-sakral terapi uddannelsen oppe hos Tove på Naturgaarden i 2018.

 

Privat er jeg 34 år gammel og mor til to dejlige piger på henholdsvis 6 år og 8 år og gift med Peter. Vi bor lige udenfor Haslund sammen med vores dejlige dyr.

 

Jeg deltager i forskellige kurser for hele tiden at opdaterer min viden, jeg har i løbet af 2019 været på longeringskursus med Rikke Riis, et bomkursus med Pauline Preston og blevet en del af Heidi Nielsens online univers vedr. Proprio træning.

Kan vi gøre noget for dig?
Klik her

Send os en besked

| Cookiepolitik